Vindskyddskontoret

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Vi lämnar idag bygglov för ett mindre kontor som skall verka i samband med befintliga byggnader och lokaler på Fulltofta naturcentrum samt Brinkesholm.
Kontoret och övriga lokaler skall brukas av stiftelsen Skånska landskap för att knyta ihop deras fältverksamhet med kontorsverksamheten.

Byggnaden byggs med vindskydd som förlaga och blir en yteffektiv och tillbyggnadsvänlig byggnad med möjlighet för samutnyttjande av lokalerna samt att på varmare dagar öppna upp för utomhusarbete.
Materialen blir traditionella men detaljerna och konstruktionen blir i modern tappning.

Typ: Nybyggnad
Beställare:
Stiftelsen skånska landskap
Projektår: 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.